30 Eylül 2009 Çarşamba

İşini yap İlker Yasin (onu da yapamıyorsun ama...)



Sen, Monaco-Galatasaray maçında bağıra bağıra ağlarken, Fenerbahçe-Frankfurt maçında hem penaltı hem gol diye gırtlağını yırtarken, hadi hepsini geçtim Manchester United maçlarını anlatırken, Patrice Evra'nın 14 kardeşini bütün heyecanınla seyirciye aktarırken ki coşkundan sonra Cska-Beşiktaş maçının hesabını kime vereceksin?

Donuk ses tonuyla 15 gün önce oynanmış bir maçı tekrar anlatır gibi ekran başında bayılmamıza sebep oluyosun, yalan yanlış bilgiler veriyosun, sürekli takımı eleştiriyosun. Bireylere yöneliyosun. 8 milyonluk Tabata, en golcü Bobo, yedek oturuyor diyerek aklınca Denizli'ye veriştiriyorsun. Hoca'dan maç esnsında Mustafa diye bahsedip düzeltmeye çalışıyorsun. Maç 2-1 bitmiş Beşiktaş 6 maçtır bilmem kaç dakkadır gol atamıyor diyosun. Sonra da kalkıp Rüştü için artık yeri doldurulmalı sanki diye görüş bildiriyorsun.

Şimdi biz de kalkıp artık İlker Yasin'e de bi alternatif lazım desek abes mi olur? Ne de olsa o da en az Rüüştü kadar işini yanlış yapıyor. İlker Yasin'e alternatif çook uzun zamandan beri gerekliydi. Rüştü hayatının en azından bir dönemini işini çok iyi yaparak geçirirken, kendisi o başarıyı hiç bir zaman gösteremedi.

Sen İlker Yasin olarak Beşiktaş hakkında atıp tutmayı bırak lütfen, çünkü en az eleştirdiğin kişiler kurumlar kadar kötü yapıyorsun işini

3 yorum:

  1. Beşiktaş bile bu herif kadar kötü değil! Bu ülkede böyle dinazorlar paraya para demiyor işte...

    YanıtlaSil
  2. Bu adam beni resmen çıldırttı dün gece ya! Böyle maç mı anlatılır? BJK'yi yerin dibine geçirdikçe geçirdi. Sen Türk müsün Rus mu? Kimin tarafındasın? Anlayamadık İlker Hocam!

    Hem bu kaçıncı? Beşiktaş'ın bundan önceki UEFA ve Ş.Ligi maçlarını da böyle anlatmıştı hatırlatırım. O maçlarda da aynen böyleydi anlatımı. Hâlâ inatla nasıl bu adama anlattırıyorlar, bir anlam veremiyorum. Olmaz böyle bir şey...

    YanıtlaSil
  3. maçı izlerken uykum geldi resmen bu konuda katılıyorum,çok umutsuzca bi anlatımdı. ama Rüştü'yü yerden yere vurmadı canım okadar.hatırladığım kadarıyla dedi yani "deneyimli kaleci,zamanında nice başarıları olmuş kaleci ama alternatifinin de olması gerek artık diye ekledi sadece.

    YanıtlaSil