22 Nisan 2009 Çarşamba

Anfield sustu seni dinliyor! 4-4

Andrey Arshavin, Euro 2008'in yıldızı yaftasıyla gelmişti Londra'ya. Her nedense Wenger gereken miktarda görev vermedi kendisine. Özellikle Chelsea ile oynanan F.A Cup mücadelesinde sahada zor yürüyen Van Persie'ye o kadar tahammül edebilmesi ve Arshavin'i son bölümlerde oyuna dahil etmesi göze batmıştı.

Dün bu yanlıştan döndü Fransız ve Arshavin'i 11'de oynattı, o da gereğini yaparak Anfield ağlarını tam dört defa sarstı. Bu dakikadan sonra kendisinin 11'de yeri kesin gibi, hoş Wenger bu değişik kararların adamı ama kendisi de maçtan sonra Arshavin gerçeğini itiraf etti.



Ve Liverpool... Son bir şansları kaldı umut tazelemek için; Portsmouth'un bugün United'den puan alması. Eğer bu gerçekleşmezsse muhtemelen havlu atacaklar lige ve Benitez bir defa daha kırmızı sevenleri karanlığa gömecek. Fakat bakıyorum hala iyi mücadele ettik, savaşçı olmamız umut verici falan demiş... Arkadaş lig bitti bitecek, umut verecek olan şeylerin sana bir faydası yok! O defansın hali içler acısı, elini kolunu sallaya sallaya girdi rakip içeriye, bir takımın hücumu ile defansı arasında uçurumlar seviyesinde fark nasıl olur anlamak mümkün değil.
Bir parantez de Javier Mascherano'ya Arjantin Milli takım oyuncusunun yapmayacağı hataları yapıyor, hele Arsenal'in ilk golünde tam bir hayal kırıklığı idi.

2 yorum:

  1. Bence de Arshavin'i daha önceki maçlarda da oynatmalıydı. Böylece ben de TV önünde "alsana artık şu adamı oyuna!" diye zıp zıp zıplamak zorunda kalmazdım :)

    Mascherano ise beni çok şaşırttı. İstikrar abidesi iken hatalar abidesine döndü. Kafası başka yerde gibi... Transfer? Gece Hayatı? İleride belli olur sanırım.

    YanıtlaSil
  2. Mascherno'yu Bolivya'nın havası çarpmış hala kendine gelememiş. böyle giderse de kendine gelemeden, gider...

    YanıtlaSil