5 Nisan 2009 Pazar

Vika hakettiği yerde!


Yaklaşık bir yıldır yakından takip ettiğim bir isim idi Victoria Azarenka. 2008'de yükselen performansı 2009 itibarıyla tavan yapmış durumda. Sezona başladığından beri katıldığı 5 turnuvanın 3'ünün kazanma başarısını göstermesi ve sonuncusunun Miami'de yapılan ve sezon içinde 5. Grand Slam olarak da anılan Sony Ericsson Open olması Azarenka'nın bayan tenisinin yeni yıldızı mertebesini garantilemesi olarak yorumlanabilir, tabii genç yaşta yakaladığı bu başarılar üzerinde negatif etkiler yaratmazssa...


Ben yaratacağını sanmıyorum, kendisiyle ilgili geniş bir yazı 15 gün önce sporx'deki yazımda yazmıştım. Azarenka "star" oyuncu olabilme bilincine varmış görünüyor, yapacağı tek şey biraz daha çalışmak ve eksikleri gidermek, her ne kadar pek eksik kalmamış gibi görünse de :)

3 yorum:

  1. Devamını bekliyoruz :)
    bu galibiyet seni de fazlasıyla memnun etti sanırım, kazananı sevdim kaybeden den ötürü ;)))

    YanıtlaSil
  2. O raddede diilim aslında=) Anti-x'ci olmak bana uygun diil biliyosun. Serena iyi oynayıp kazanırsa alkışlarım. Sakatlıktan dolayı doğru düzgün bi maç olmadı belki ama ben Vika'yı çok beğendim. Bence Serena sakat olmasaydı da Vika kazanabilirdi. Şu anda her şeyi doğru yapmaya başladı Azarenka, kendini benim beklediğimden daha hızlı geliştirmeye devam etmekte. Şapka çıkartıyorum, söylediğin gibi umarım devamı gelir=)

    YanıtlaSil